עוף ים תיכוני עם השף יוחנן למביאסי

    יוסי ברויער Comments Off on עוף ים תיכוני עם השף יוחנן למביאסי
    23:02
    01.05.24
    אבי יעקב No Comments on מקסימום איכות במינימום מחיר: טיולי בין הזמנים זה מקס סטוק

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המצרכים:  (ל-4 מנות)

     

    • כף שמן זית
    • עוף שלם (מחולק לארבע חתיכות)
    • מלח ופלפל
    • 4 שיני שום חתוכים לפרוסות
    • בצל אחד חתוך לפרוסות
    • חצי כפית אורגנו
    • קופסת שימורים של עגבניות
    • כף וחצי של שמיר קצוץ

     

    אופן ההכנה:

     

    • מכניסים לסיר את השמן זית על אש גבוהה
    • להכניס לסיר את העוף עם המלח והפלפל
    • לצרוב את העוף על השמן כמה דקות בכל צד
    • להוסיף את שאר התבלינים ולבשל ארבע דקות על אש קטנה
    • להוסיף את העגבניות, להרתיח ולבשל 45 דק' עד שעה בסיר מכוסה
    • ניתן להכניס את הסיר לתנור על 160 מעלות במקום הבישול

     

    להגיש עם קוסקוס

    בתאבון

     

    האזינו לשף יוחנן בשידור חוזר מתוך התכנית עניין משפחתי עם יואב דילאון



    0 תגובות